Ardie Nillesen

Ik ben een enthousiast gedreven, mensgerichte en toegankelijke professional met flair en humor.

Mijn aanpak is mens- resultaat- en doelgerichtwerk op een planmatige & analytische manier met een praktische en initiatiefrijke aanpak. Ik ben krachtig in organisatie-, proces-, en communicatieverbeteringen met een groot vermogen tot verbinding en samenwerken op alle levels via een communicatieve, energieke en betrokken werkwijze.

Ik ben ondernemend en gedreven. Schakel snel tussen de verschillende niveau’s. Ik ben communicatief en sociaal ingesteld, een echte people manager en teamplayer. Daarnaast ook representatief, tactvol en flexibel.

Ik begrijp de mens met haar vele facetten en speel hier op in om hem/haar de grootst mogelijke waarde uit zichzelf te halen. Ik ben een verbinder met een helpende persoonlijkheid die gaat voor het respect van de mens en het bedrijfsbelang. Mensen gaan en doen graag mee in mijn positieve aanpak en enthousiasme. Ik geef hen waarde en verantwoordelijkheid en deze verbinding zorgt ervoor, dat gezamenlijke doelen behaald worden. Van deze Flow krijg ik en de mensen die met mij samenwerken veel energie!

Ik bekijk de te ondernemen acties / veranderingen / behoeften altijd vanuit de ander, de ontvangende interne- en externe klant.

Mijn ervaringen heb ik opgedaan binnen de automotive en financiële branche, en ik ben op nationaal en internationaal vlak werkzaam geweest. Van het opzetten en uitrollen van nieuwe producten, sales kanalen en het aansturen van een Sales afdelinmet 50 mdw tot aan het realiseren van nieuwe Business Concepten en klankboarden met ondernemers in het MKB.  Daarnaast een overname traject van de ING Car Lease Group aan BMW Group geleid tot aan Internationaal Business Management positie en vervolgens de Internationale Sales methodiek in Europa verbeterd ter optimalisatie van de groei.

Meer werkervaring/CV